Liberty 125 ABS

Δικό σου με 2.490€

Liberty S 125 ABS

Δικό σου με 2.590€

Liberty 125cc

Δικό σου με 2.490€

Το Piaggio Liberty 125 ABS είναι η ιδανική λύση για εκείνους που αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό στυλ, χαμηλού βάρους, εύκολης οδήγησης και ασφάλειας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα υψηλά επίπεδα ευκολίας χειρισμού, ευελιξίας και αξιοπιστίας, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα πέδησης ABS και ο τριβάλβιδος, αερόψυκτος κινητήρας με τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology), με πιστοποίηση Euro 5 και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Εξαιρετικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, ελάχιστο κόστος λειτουργίας, μειωμένος θόρυβος και μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε όλες τις συνθήκες.

Ας μην ξεχνάμε όμως την αισθητική και τις πρακτικές λεπτομέρειες. Το Liberty 125 ABS είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ιταλικού σχεδιασμού και στυλ, καθώς οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 14 και 16 ιντσών τονίζουν την κλασική, κομψή φόρμα του. Επιπλέον υπάρχουν στοιχεία που προσθέτουν πρακτικότητα, όπως το ντουλαπάκι με κλειδαριά στο εσωτερικό της ποδιάς και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος χωρά ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Ένας πανίσχυρος κύλινδρος


Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του Piaggio Liberty 150 ABS μπορεί να αποδώσει έως 9,6 kW στις 7750 σ.α.λ. και διαθέτει ροπή 13 Nm στις 5250 σ.α.λ. Με τέτοιες επιδόσεις, το σκούτερ αυτό είναι ιδανικό όχι μόνο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη αλλά και για μεγαλύτερες διαδρομές. Και επίσης, παρά τη μεγάλη του ισχύ, είναι εξαιρετικά οικονομικό όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου και με χαμηλές εκπομπές ρύπων, με πιστοποίηση Euro 4.

Ένα σκούτερ για δύο


Ο οδηγός του Piaggio Liberty 150 ABS μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα απολαύσει απόλυτη άνεση, χάρη στον άψογο τρόπο με τον οποίο συνδυάζονται σέλα, τιμόνι και δάπεδο. Το ύψος της σέλας είναι 787 mm, και η μπροστινή ποδιά προσφέρει εξαιρετική προστασία, ακόμα και σε βροχερές καιρικές συνθήκες. Ο επιβάτης δεν θα μείνει παραπονεμένος, καθώς γι’ αυτόν υπάρχουν άνετα, στιβαρά, αναδιπλούμενα μαρσπιέ και μια άνετη, μεγάλου μήκους σέλα.

Προσοχή στη λεπτομέρεια


Στο Piaggio Liberty 150 ABS, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη: Από τα φώτα στάθμευσης τεχνολογίας LED έως τον πίνακα οργάνων που συνδυάζει με έξυπνο τρόπο αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία, με το μεγάλο ταχύμετρο σε κεντρικό ρόλο δίπλα στην οθόνη LCD πολλών λειτουργιών.  Τα δύο αποθηκευτικά διαμερίσματα παρέχουν άφθονο χώρο: υπάρχει ένα ντουλαπάκι με κλειδαριά στο της ποδιάς, καθώς και ένας χώρος όπου μπορεί άνετα να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα, κάτω από τη σέλα (που ανοίγει με ένα απλό πάτημα στο ειδικό κουμπί του τιμονιού).

Liberty S 125cc

Δικό σου με 2.590€

Το Piaggio Liberty S 125 ABS είναι το πιο εξεζητημένο μοντέλο της οικογένειας Liberty και χαρακτηρίζεται από τολμηρά χρώματα. Διατίθεται σε ματ κόκκινο (Rosso Opaco) και γκρι (Grigio Titanio Opaco), χρώματα που έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να προκαλούν έντονη αντίθεση με τις μαύρες ζάντες με ασημί φινίρισμα, το μαύρο χρώμα της σχάρας αποσκευών, του προστατευτικού της εξάτμισης και των καθρεπτών, σε συνδυασμό και με τα κόκκινα γαζιά της σέλας. Με τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν τυχαία η προτίμηση που δείχνουν οι νεαροί αναβάτες στην έκδοση S.
 
Η εμφάνιση μπορεί να είναι σημαντική, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι παραμελούνται οι επιδόσεις: η ίδια σχολαστική προσοχή έχει δοθεί στον σχεδιασμό του κινητήρα και την άνεση του αναβάτη. Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, τριβάλβιδος κινητήρας Euro 5 χρησιμοποιεί τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου: εξαιρετικές επιδόσεις, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ελάχιστη συντήρηση. Το σκούτερ διαθέτει τροχούς διαμέτρου 14” και 16”, ενώ η σύγχρονη ανάρτηση είναι αποτελεσματική ακόμα και στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Το σύστημα πέδησης ABS περιλαμβάνει συνδυασμό δίσκου 240 mm στον εμπρός τροχό και ταμπούρου στον πίσω.
 
Κι όσον αφορά την πρακτικότητα, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα διαμέρισμα στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και ένα δεύτερο κάτω από τη σέλα, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια


Τίποτα δεν μένει στην τύχη όταν πρόκειται για την ασφάλεια: Οι τροχοί του Piaggio Liberty S 150 ABS έχουν διάμετρο 16” μπροστά και 14” πίσω, και το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκο 240 mm εμπρός και ταμπούρο πίσω. Επίσης, περιλαμβάνει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS που αναπτύχθηκε από την Piaggio σε συνεργασία με την Bosch, τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκίνησης. Εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ταξίδεψε με άνεση


Η σέλα του Piaggio Liberty S 150 ABS, με το εντυπωσιακό και σπορ κόκκινο γαζί, είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι που την κάνει εξαιρετικά άνετη ακόμα και για δύο. Ο συνεπιβάτης μπορεί άνετα να τοποθετήσει τα πόδια του στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ, που κρύβονται με πρακτικό τρόπο στο εσωτερικό των πλευρών του σκούτερ.

Λεπτομέρειες χρωμίου


Ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων του Piaggio Liberty S 150 ABS αποτελείται από κλασικό, αναλογικό ταχύμετρο σε συνδυασμό με μια σύγχρονη, κομψή γαλάζια οθόνη LCD, όπου εμφανίζεται η στάθμη καυσίμου, ο χιλιομετρητής και το ρολόι. Το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται από το χρωμιωμένο πλαίσιο που συμπληρώνει ιδανικά το κατακόρυφο διακοσμητικό έμβλημα πάνω στην μπροστινή ποδιά, και από τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο πίσω και εμπρός μέρος του σκούτερ.

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος


Το Piaggio Liberty S 150 ABS θα καλύψει κάθε ανάγκη αποθήκευσης: υπάρχει χώρος για μικρές αποσκευές στο επίπεδο δάπεδο, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς θα βρείτε ντουλαπάκι με κλειδαριά και κάτω από τη σέλα (που ανοίγει ηλεκτρονικά μέσω κουμπιού) υπάρχει χώρος αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Το Piaggio Liberty 125 ABS είναι η ιδανική λύση για εκείνους που αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό στυλ, χαμηλού βάρους, εύκολης οδήγησης και ασφάλειας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα υψηλά επίπεδα ευκολίας χειρισμού, ευελιξίας και αξιοπιστίας, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα πέδησης ABS και ο τριβάλβιδος, αερόψυκτος κινητήρας με τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology), με πιστοποίηση Euro 5 και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Εξαιρετικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, ελάχιστο κόστος λειτουργίας, μειωμένος θόρυβος και μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε όλες τις συνθήκες.

Ας μην ξεχνάμε όμως την αισθητική και τις πρακτικές λεπτομέρειες. Το Liberty 125 ABS είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ιταλικού σχεδιασμού και στυλ, καθώς οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 14 και 16 ιντσών τονίζουν την κλασική, κομψή φόρμα του. Επιπλέον υπάρχουν στοιχεία που προσθέτουν πρακτικότητα, όπως το ντουλαπάκι με κλειδαριά στο εσωτερικό της ποδιάς και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος χωρά ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Το Piaggio Liberty S 125 ABS είναι το πιο εξεζητημένο μοντέλο της οικογένειας Liberty και χαρακτηρίζεται από τολμηρά χρώματα. Διατίθεται σε ματ κόκκινο (Rosso Opaco) και γκρι (Grigio Titanio Opaco), χρώματα που έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να προκαλούν έντονη αντίθεση με τις μαύρες ζάντες με ασημί φινίρισμα, το μαύρο χρώμα της σχάρας αποσκευών, του προστατευτικού της εξάτμισης και των καθρεπτών, σε συνδυασμό και με τα κόκκινα γαζιά της σέλας. Με τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν τυχαία η προτίμηση που δείχνουν οι νεαροί αναβάτες στην έκδοση S.
 
Η εμφάνιση μπορεί να είναι σημαντική, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι παραμελούνται οι επιδόσεις: η ίδια σχολαστική προσοχή έχει δοθεί στον σχεδιασμό του κινητήρα και την άνεση του αναβάτη. Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, τριβάλβιδος κινητήρας Euro 5 χρησιμοποιεί τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου: εξαιρετικές επιδόσεις, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ελάχιστη συντήρηση. Το σκούτερ διαθέτει τροχούς διαμέτρου 14” και 16”, ενώ η σύγχρονη ανάρτηση είναι αποτελεσματική ακόμα και στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Το σύστημα πέδησης ABS περιλαμβάνει συνδυασμό δίσκου 240 mm στον εμπρός τροχό και ταμπούρου στον πίσω.
 
Κι όσον αφορά την πρακτικότητα, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα διαμέρισμα στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και ένα δεύτερο κάτω από τη σέλα, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Τεχνολογία i-get


Ο μονοκύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) που χτυπά στην καρδιά του Piaggio Liberty 125 ABS αποτελεί παράδειγμα της πρωτοπορίας της Piaggio με στόχο τη μεγιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης. Εξασφαλίζει όχι μόνο μειωμένο θόρυβο, εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και σημαντική μείωση στις βλαβερές εκπομπές καυσαερίων.

Άφθονος ωφέλιμος χώρος


Το Piaggio Liberty 125 ABS διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ξεκινώντας με το εσωτερικό της ποδιάς που φιλοξενεί ντουλαπάκι με κλειδαριά και δύο χωρίσματα, ιδανικό για την αποθήκευση εγγράφων και άλλων μικρών αντικειμένων. Άνοιξε τη σέλα, με ένα πάτημα στο ειδικό κουμπί του τιμονιού, και θα βρεις έναν δεύτερο αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Τα πλεονεκτήματα των μεγάλων τροχών


Ο εμπρός τροχός του Piaggio Liberty 125 ABS, με διάμετρο 16 ιντσών, εξασφαλίζει σταθερότητα και ακρίβεια κατά την οδήγηση σε όλες τις συνθήκες, ενώ ο πίσω τροχός, με διάμετρο 14 ιντσών και μεγάλο ελαστικό 100/80 παρέχει ιδανικό συνδυασμό μεταξύ πρόσφυσης και ευελιξίας. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS αναπτύχθηκε από την Piaggio σε συνεργασία με την Bosch, τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκίνησης.

Τα πάντα υπό έλεγχο


Ο πίνακας οργάνων του Piaggio Liberty 125 ABS συνδυάζει αρμονικά αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία. Το κλασικό ταχύμετρο βρίσκεται δίπλα σε μια οθόνη LCD που ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού στη δεξιά μπάρα του τιμονιού. Οι κομψές μπλε γραμμές του σου δείχνουν τη στάθμη του καυσίμου και τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν (ολική απόσταση και διαδρομή), ενώ, χάρη στο ψηφιακό ρολόι, είσαι πάντα στην ώρα σου.

Κομψές αναλογίες


Η εργονομία του Piaggio Liberty S 125 ABS έχει μελετηθεί διεξοδικά, ξεκινώντας από την μπροστινή ποδιά με το χαρακτηριστικό κατακόρυφο έμβλημα. Η τεχνολογία και η αισθητική συνδυάζονται αρμονικά, καθώς τα φώτα στάθμευσης LED αποτελούν ιδανικό ζευγάρι με τον εντυπωσιακό προβολέα επάνω στο τιμόνι, ενώ ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει οθόνη LCD που μπορείς να ελέγξεις μέσω ενός διακόπτη στο τιμόνι.

Προστασία


Το πίσω μέρος του Piaggio Liberty S 125 ABS καταλήγει σε μια κομψή μονάδα φώτων, στην οποία είναι  ενσωματωμένα τα φλας, και μία σχάρα αποσκευών με χειρολαβές συνεπιβάτη. Η ουρά περιλαμβάνει επίσης πλευρικά στοιχεία σχεδιασμένα έτσι ώστε να προφυλάσσουν τον οδηγό αλλά και τον συνεπιβάτη από τις συγκρούσεις. Αισθητικά βρίσκονται σε αρμονία με τα στοιχεία του μπροστινού μέρους του σκούτερ, που διακοσμείται με κομψά γραφικά.

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος


Το Piaggio Liberty S 125 ABS διαθέτει δύο αποθηκευτικούς χώρους, έναν στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, κάτω από το τιμόνι, ο οποίος διαιρείται σε δύο χωρίσματα και διαθέτει κλειδαριά. Ο άλλος βρίσκεται κάτω από τη σέλα. Αυτός ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα, και ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στο τιμόνι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Image
Image

Ενδεικτικά Αξεσουάρ

Image
Βαλιτσάκι 32lt
Image
Παρμπριζ  Ψηλό
Image
Bike Finder

Λίγα λόγια για εμάς

Η Moto Petsas ιδρύθηκε το 1964 από τον Ιωάννη Πέτσα. Σήμερα η επιχείρηση λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα για Honda, Piaggio, Vespa και CFMOTO με πωλήσεις και σε SYM, Daytona, Benelli, Keeway, Royal Enfield και NIU καθώς και με ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και service με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της.

 

Επικοινωνία

Κεντρικό Κατάστημα - Service
Ελ. Βενιζέλου 242, 17676 Καλλιθέα
Τηλ: 210-9582988 Fax: 210-9587256

Piaggio Center
Ελ. Βενιζέλου 38, 17673 Καλλιθέα
Τηλ: 210-9588004 / Τηλ/Fax: 210-9570735

CF Moto , Royal Enfield Center
Ελ.Βενιζέλου 263-265, 17676 Καλλιθέα
Τηλ: 2109422400

Service Center
Ελ. Βενιζέλου 242, 17676 Καλλιθέα
Τηλ: 210-9512112

email: service@motopetsas.gr

 

Search