Medley 150cc

Δικό σου με 2.890€

Medley S 150cc

Δικό σου με 2.890€

Medley SE 150cc

Δικό σου με 2.950€

Medley 150cc

Δικό σου με 2.890€

Η τεχνολογία Start&Stop, η εμπρός μονάδα φώτων με LED και ο εντυπωσιακός αποθηκευτικός χώρος είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που φέρνουν το Piaggio Medley 150 ABS στην κορυφή της κατηγορίας των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, είτε μιλάμε για διαδρομές μέσα στην πόλη και καθημερινές μετακινήσεις, είτε για αποδράσεις εκτός πόλης.

Ο υπερσύγχρονος τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας i-get (Italian Green Experience Technology) διαθέτει ψεκασμό καυσίμου και καλύπτει τα πρότυπα εκπομπών Euro 4.

Όσον αφορά το στυλ και τη λειτουργικότητα, το Medley 150 ABS ξεχωρίζει αμέσως χάρη στα πίσω φώτα στάθμευσης LED και την χαρακτηριστική κάθετη «γραβάτα» που διακοσμεί την πρόσοψή του.

 Οι κυματιστές γραμμές του πίσω μέρους κρύβουν κάτω από τη σέλα έναν αποθηκευτικό χώρο που μπορεί άνετα να χωρέσει δύο κράνη full-face, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει δεύτερος αποθηκευτικός χώρος, που μάλιστα διαθέτει θύρα USB.

Η ασφάλεια και η τεχνολογία είναι κομβικές έννοιες για κάθε σκούτερ, και γι’ αυτό το Medley 150 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ABS δύο καναλιών, καθώς και σύστημα Start&Stop που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα στα φανάρια. Όταν το φανάρι ανοίξει, απλώς δώσε λίγο γκάζι και ξεκίνησε ξανά.

Σύστημα Start&Stop


Το σύστημα  Start&Stop που χρησιμοποιεί το Piaggio Medley 125 ABS έχει την κωδική ονομασία RISS (Regulator Inverter Start and Stop) και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να σβήνει τον κινητήρα μετά από διάστημα 3-7 δευτερολέπτων ακινητοποίησης του σκούτερ.  Κατόπιν, αρκεί ένα πολύ απαλό άνοιγμα του γκαζιού για να ξεκινήσει ο μονοκύλινδρος κινητήρας. Ιδανικό για οδήγηση στη χαοτική κίνηση της πόλης.

Ένα πολύ πρακτικό σκούτερ


Το Piaggio Medley 150 ABS διαθέτει πολλές επιλογές αποθήκευσης, ξεκινώντας από το εσωτερικό της ποδιάς όπου υπάρχει ντουλαπάκι που κλειδώνει και περιλαμβάνει θύρα USB για να φορτίζετε εύκολα το τηλέφωνό σας εν κινήσει. Ακόμα, με το πάτημα ενός κουμπιού που θα βρείτε στο τιμόνι, η σέλα ανοίγει για να αποκαλύψει έναν αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει δύο κράνη full-face.

Σύγχρονα όργανα


Το τιμόνι του Piaggio Medley 150 ABS φιλοξενεί έναν πίνακα οργάνων που συνδυάζει αναλογικά στοιχεία (ταχύμετρο, ένδειξη καυσίμου και μετρητή θερμοκρασίας) με μια ψηφιακή οθόνη. Σε αυτήν εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες λειτουργίας: ολικός και μερικός χιλιομετρητής, εξωτερική θερμοκρασία, εικονίδιο σέρβις, ρολόι, κατάσταση μπαταρίας και προειδοποίηση πάγου. Η πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία γίνεται εύκολα, μέσω του κουμπιού Mode.

Απόλυτη ασφάλεια


Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στο Piaggio Medley 150 ABS, με εμπρός τροχό διαμέτρου 16” και σύστημα ABS δύο καναλιών που ενεργεί και στα δύο φρένα για να εξασφαλίζει σταθερότητα  και βέλτιστο έλεγχο σε κάθε επιφάνεια. Διαθέτει επίσης αντικλεπτικό σύστημα ακινητοποίησης (immobilizer) που ενεργοποιείται μόλις το κλειδί αφαιρεθεί από τον διακόπτη ανάφλεξης, έτσι ώστε να είναι αδύνατη η ενεργοποίηση του σκούτερ.

Medley S 150cc

Δικό σου με 2.890€

Εύχρηστο, ασφαλές, πρακτικό και ακαταμάχητο χάρη στους αποκλειστικούς χρωματικούς του συνδυασμούς, το Piaggio Medley S 150 ABS είναι η πιο σπορ έκδοση αυτού του σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Όπως και το βασικό μοντέλο, διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας i-get (Italian Green Experience Technology), σασί από σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα, πιρούνι με ορθοστάτες 33 mm και διπλά αμορτισέρ με προφόρτιση ρυθμιζόμενη σε 5 θέσεις.
 
Το Medley S 150 ABS αναγνωρίζεται από τις γκρι ανθρακί λεπτομέρειες, όπως στις ζάντες των τροχών, στις χειρολαβές του συνεπιβάτη και στην πλαστική άνω επιφάνεια του τούνελ, σε συνδυασμό με ειδικές χρωματικές επιλογές σε χρώμα κόκκινο (Rosso matt), μαύρο (Nero matt) και πράσινο (Verde matt), αλλά και το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα στη σέλα και το εσωτερικό.
 
Ο εξοπλισμός παραμένει ίδιος, με έμφαση στην ασφάλεια χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου (16” εμπρός και 14” πίσω), τα δισκόφρενα και το σύστημα ABS δύο καναλιών. Η τεχνολογική καινοτομία είναι πανταχού παρούσα, με σύστημα Start&Stop για τον κινητήρα και πίνακα οργάνων που αποτελείται από συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών ενδείξεων. Και τέλος, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος με δύο ειδικά διαμερίσματα, από τα οποία το ένα βρίσκεται κάτω από τη σέλα και μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full-face.

Άφθονος χώρος

Με συμπαγείς διαστάσεις αλλά πανέξυπνες λύσεις διαχείρισης χώρου, το Piaggio Medley S 150 ABS είναι το μόνο σκούτερ στην κατηγορία του που προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης δύο κρανών full-face κάτω από τη σέλα. Η ίδια η σέλα, που ανοίγει με ηλεκτρικό διακόπτη, είναι χαμηλή και ευρύχωρη, κάτι που την κάνει άνετη τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη. Ο επιβάτης έχει επίσης στη διάθεσή του αντιολισθητικά, αναδιπλούμενα μαρσπιέ και χειρολαβή.
 
Η τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμου έχει τοποθετηθεί στο κεντρικό τούνελ, μια πρακτική λύση που κάνει τον ανεφοδιασμό γρήγορο και εύκολο. Και επιπλέον, υπάρχει στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς ένας ακόμη αποθηκευτικός χώρος, που διαθέτει δύο χωρίσματα και θύρα USB για φόρτιση εν κινήσει.

Εξαιρετικά αποδοτικό


Ο μονοκύλινδρος κινητήρας που διαθέτει το Piaggio Medley S150 ABS παρέχει ισχύ 11 kW στις 7750 σ.α.λ. και εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, με 46,7 km / λίτρο (κύκλος WMTC), κάτι που το κάνει ιδανική επιλογή για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Χάρη στην τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) του κινητήρα, τα σέρβις που χρειάζονται είναι ελάχιστα: για παράδειγμα, το λάδι και τα φίλτρα χρειάζονται αλλαγή κάθε 10.000 km.

Αθόρυβο στο φανάρι


Το σύστημα Start&Stop του Piaggio Medley S 150 ABS προσφέρει εξοικονόμηση ακόμη και στα φανάρια, καθώς σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το σκούτερ παραμένει ακινητοποιημένο, και τον εκκινεί ξανά μόνο όταν γυρίσεις τη μανέτα γκαζιού. Τα πλεονεκτήματά του; Απολαυστική ησυχία και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ειδικά μέσα στην πόλη όπου σταματάς συχνά σε φανάρια και διαβάσεις πεζών.

Ξεχωριστό στυλ


Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω φώτα στάθμευσης του Piaggio Medley S 150 ABS είναι τεχνολογίας LED, και έτσι είναι ορατά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Ο πίνακας οργάνων περικλείεται από χρωμιωμένο πλαίσιο και φιλοξενεί μια τριάδα αναλογικών οργάνων, καθώς και μια οθόνη LED πολλαπλών λειτουργιών. Σε αυτήν εμφανίζονται οι ενδείξεις ολικού και μερικού χιλιομετρητή, εξωτερικής θερμοκρασίας, το εικονίδιο σέρβις, ρολόι, κατάσταση μπαταρίας και προειδοποίηση πάγου. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες, απλώς πατήστε το κουμπί Mode στο ηλεκτρικό ταμπλό στο δεξιό μέρος.

Medley SE 150cc

Δικό σου με 2.950€

Όταν μιλάμε για μετακίνηση στην πόλη, το Piaggio Medley Special Edition 150 ABS αποτελεί την επιτομή του ιταλικού στυλ, με λεπτομέρειες όπως εμπρός και πίσω φώτα στάθμευσης LED, ομοιόμορφο στυλ τιμονιού και σέλας, και προβολέα με χρωμιωμένο προφίλ. Αυτή η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από το ματ γκρι χρώμα (Grigio Titanio opaco) που συμπληρώνεται από έναν συνδυασμό μπλε ελεκτρίκ και τύπου κάρμπον λεπτομερειών. Ένα έξοχο παράδειγμα αυτού του στυλ είναι η σέλα, με τα γαζιά σε ζωηρό μπλε χρώμα.
 
Όμως η κομψότητα δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα αυτού του σκούτερ: κορυφαία προτεραιότητα έχει δοθεί και στην ασφάλεια και την πρακτικότητα. Ο κινητήρας 150 κ.εκ. τεχνολογίας i-get (Italian Green Experience Technology), που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 4, περιλαμβάνει σύστημα Start&Stop που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το σκούτερ ακινητοποιείται. Οι δίσκοι φρένων, με διάμετρο 260 και 240 mm, περιλαμβάνουν σύστημα ABS δύο καναλιών, ενώ οι τροχοί μεγάλης διαμέτρου (16” εμπρός και 14” πίσω) διασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες.
 
Υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα ευρύχωρο διαμέρισμα κάτω από τη σέλα στο οποίο χωρούν δύο κράνη full-face, αλλά και ένα ντουλαπάκι, που διαθέτει θύρα USB, στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς. Τελευταίο και καλύτερο, το αντικλεπτικό σύστημα ακινητοποίησης (immobilizer) που ενεργοποιείται όταν το κλειδί αφαιρεθεί από τον διακόπτη ανάφλεξης, μπλοκάροντας το σκούτερ.

Χώρος για δύο κράνη

 

Η σέλα του Piaggio Medley Special Edition 150 ABS ανοίγει είτε πατώντας ένα ηλεκτρικό κουμπί πρακτικά τοποθετημένο στο τιμόνι ή μέσω μηχανικού λεβιέ στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, όπου επίσης θα βρείτε μια θύρα USB για φόρτιση τηλεφώνου. Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωρά δύο κράνη full-face.

Αθόρυβο στα φανάρια

 

Το σύστημα Start&Stop που χρησιμοποιείται στο Piaggio Medley Special Edition 150 ABS σβήνει αυτόματα τον κινητήρα αν το σκούτερ παραμείνει ακινητοποιημένο για πάνω από 3-7 δευτερόλεπτα. Για να ξεκινήσεις ξανά, το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις το γκάζι, και ο κινητήρας θα αρχίσει ξανά να λειτουργεί αθόρυβα και ομαλά.  Για οδηγούς που μετακινούνται μέσα στη πόλη και χρειάζεται συνεχώς να σταματούν και να ξεκινούν, η μείωση τόσο της κατανάλωσης καυσίμου όσο και των εκπομπών καυσαερίων μπορεί να είναι σημαντική.

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

 
Το Piaggio Medley Special Edition 150 ABS διαθέτει δισκόφρενα 240 mm εμπρός και 240 mm πίσω, που ελέγχονται από σύστημα ABS δύο καναλιών για να αποφεύγεται το μπλοκάρισμα στην περίπτωση ξαφνικού φρεναρίσματος σε επιφάνεια χαμηλής πρόσφυσης.
Διαθέτει επίσης αισθητήρα κλίσης, μια διάταξη ασφαλείας που απενεργοποιεί το σύστημα Start&Stop, σβήνοντας τον κινητήρα σε περίπτωση πτώσης.

Άφθονος χώρος για δύο

 
Στο Piaggio Medley Special Edition 150 ABS, ο συνεπιβάτης θα απολαύσει την ευρύχωρη σέλα, τη στιβαρή χειρολαβή και τα φαρδιά, στιβαρά, αναδιπλούμενα μαρσπιέ. Και, όταν χρειαστεί ανεφοδιασμός, δεν χρειάζεται να κατέβει από το σκούτερ, καθώς η τάπα του ρεζερβουάρ έχει τοποθετηθεί στο κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα πόδια του οδηγού, μια πρακτική λύση για γρήγορο και εύκολο φουλάρισμα.

Η τεχνολογία Start&Stop, η εμπρός μονάδα φώτων με LED και ο εντυπωσιακός αποθηκευτικός χώρος είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που φέρνουν το Piaggio Medley 150 ABS στην κορυφή της κατηγορίας των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, είτε μιλάμε για διαδρομές μέσα στην πόλη και καθημερινές μετακινήσεις, είτε για αποδράσεις εκτός πόλης.

Ο υπερσύγχρονος τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας i-get (Italian Green Experience Technology) διαθέτει ψεκασμό καυσίμου και καλύπτει τα πρότυπα εκπομπών Euro 4.

Όσον αφορά το στυλ και τη λειτουργικότητα, το Medley 150 ABS ξεχωρίζει αμέσως χάρη στα πίσω φώτα στάθμευσης LED και την χαρακτηριστική κάθετη «γραβάτα» που διακοσμεί την πρόσοψή του.

 Οι κυματιστές γραμμές του πίσω μέρους κρύβουν κάτω από τη σέλα έναν αποθηκευτικό χώρο που μπορεί άνετα να χωρέσει δύο κράνη full-face, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει δεύτερος αποθηκευτικός χώρος, που μάλιστα διαθέτει θύρα USB.

Η ασφάλεια και η τεχνολογία είναι κομβικές έννοιες για κάθε σκούτερ, και γι’ αυτό το Medley 150 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ABS δύο καναλιών, καθώς και σύστημα Start&Stop που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα στα φανάρια. Όταν το φανάρι ανοίξει, απλώς δώσε λίγο γκάζι και ξεκίνησε ξανά.

Εύχρηστο, ασφαλές, πρακτικό και ακαταμάχητο χάρη στους αποκλειστικούς χρωματικούς του συνδυασμούς, το Piaggio Medley S 150 ABS είναι η πιο σπορ έκδοση αυτού του σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Όπως και το βασικό μοντέλο, διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας i-get (Italian Green Experience Technology), σασί από σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα, πιρούνι με ορθοστάτες 33 mm και διπλά αμορτισέρ με προφόρτιση ρυθμιζόμενη σε 5 θέσεις.
 
Το Medley S 150 ABS αναγνωρίζεται από τις γκρι ανθρακί λεπτομέρειες, όπως στις ζάντες των τροχών, στις χειρολαβές του συνεπιβάτη και στην πλαστική άνω επιφάνεια του τούνελ, σε συνδυασμό με ειδικές χρωματικές επιλογές σε χρώμα κόκκινο (Rosso matt), μαύρο (Nero matt) και πράσινο (Verde matt), αλλά και το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα στη σέλα και το εσωτερικό.
 
Ο εξοπλισμός παραμένει ίδιος, με έμφαση στην ασφάλεια χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου (16” εμπρός και 14” πίσω), τα δισκόφρενα και το σύστημα ABS δύο καναλιών. Η τεχνολογική καινοτομία είναι πανταχού παρούσα, με σύστημα Start&Stop για τον κινητήρα και πίνακα οργάνων που αποτελείται από συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών ενδείξεων. Και τέλος, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος με δύο ειδικά διαμερίσματα, από τα οποία το ένα βρίσκεται κάτω από τη σέλα και μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full-face.
Όταν μιλάμε για μετακίνηση στην πόλη, το Piaggio Medley Special Edition 150 ABS αποτελεί την επιτομή του ιταλικού στυλ, με λεπτομέρειες όπως εμπρός και πίσω φώτα στάθμευσης LED, ομοιόμορφο στυλ τιμονιού και σέλας, και προβολέα με χρωμιωμένο προφίλ. Αυτή η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από το ματ γκρι χρώμα (Grigio Titanio opaco) που συμπληρώνεται από έναν συνδυασμό μπλε ελεκτρίκ και τύπου κάρμπον λεπτομερειών. Ένα έξοχο παράδειγμα αυτού του στυλ είναι η σέλα, με τα γαζιά σε ζωηρό μπλε χρώμα.
 
Όμως η κομψότητα δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα αυτού του σκούτερ: κορυφαία προτεραιότητα έχει δοθεί και στην ασφάλεια και την πρακτικότητα. Ο κινητήρας 150 κ.εκ. τεχνολογίας i-get (Italian Green Experience Technology), που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 4, περιλαμβάνει σύστημα Start&Stop που σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το σκούτερ ακινητοποιείται. Οι δίσκοι φρένων, με διάμετρο 260 και 240 mm, περιλαμβάνουν σύστημα ABS δύο καναλιών, ενώ οι τροχοί μεγάλης διαμέτρου (16” εμπρός και 14” πίσω) διασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες.
 
Υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα ευρύχωρο διαμέρισμα κάτω από τη σέλα στο οποίο χωρούν δύο κράνη full-face, αλλά και ένα ντουλαπάκι, που διαθέτει θύρα USB, στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς. Τελευταίο και καλύτερο, το αντικλεπτικό σύστημα ακινητοποίησης (immobilizer) που ενεργοποιείται όταν το κλειδί αφαιρεθεί από τον διακόπτη ανάφλεξης, μπλοκάροντας το σκούτερ.

Σύστημα Start&Stop


Το σύστημα  Start&Stop που χρησιμοποιεί το Piaggio Medley 125 ABS έχει την κωδική ονομασία RISS (Regulator Inverter Start and Stop) και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να σβήνει τον κινητήρα μετά από διάστημα 3-7 δευτερολέπτων ακινητοποίησης του σκούτερ.  Κατόπιν, αρκεί ένα πολύ απαλό άνοιγμα του γκαζιού για να ξεκινήσει ο μονοκύλινδρος κινητήρας. Ιδανικό για οδήγηση στη χαοτική κίνηση της πόλης.

Ένα πολύ πρακτικό σκούτερ


Το Piaggio Medley 150 ABS διαθέτει πολλές επιλογές αποθήκευσης, ξεκινώντας από το εσωτερικό της ποδιάς όπου υπάρχει ντουλαπάκι που κλειδώνει και περιλαμβάνει θύρα USB για να φορτίζετε εύκολα το τηλέφωνό σας εν κινήσει. Ακόμα, με το πάτημα ενός κουμπιού που θα βρείτε στο τιμόνι, η σέλα ανοίγει για να αποκαλύψει έναν αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει δύο κράνη full-face.

Σύγχρονα όργανα


Το τιμόνι του Piaggio Medley 150 ABS φιλοξενεί έναν πίνακα οργάνων που συνδυάζει αναλογικά στοιχεία (ταχύμετρο, ένδειξη καυσίμου και μετρητή θερμοκρασίας) με μια ψηφιακή οθόνη. Σε αυτήν εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες λειτουργίας: ολικός και μερικός χιλιομετρητής, εξωτερική θερμοκρασία, εικονίδιο σέρβις, ρολόι, κατάσταση μπαταρίας και προειδοποίηση πάγου. Η πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία γίνεται εύκολα, μέσω του κουμπιού Mode.

Απόλυτη ασφάλεια


Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στο Piaggio Medley 150 ABS, με εμπρός τροχό διαμέτρου 16” και σύστημα ABS δύο καναλιών που ενεργεί και στα δύο φρένα για να εξασφαλίζει σταθερότητα  και βέλτιστο έλεγχο σε κάθε επιφάνεια. Διαθέτει επίσης αντικλεπτικό σύστημα ακινητοποίησης (immobilizer) που ενεργοποιείται μόλις το κλειδί αφαιρεθεί από τον διακόπτη ανάφλεξης, έτσι ώστε να είναι αδύνατη η ενεργοποίηση του σκούτερ.

Άφθονος χώρος

 

Με συμπαγείς διαστάσεις αλλά πανέξυπνες λύσεις διαχείρισης χώρου, το Piaggio Medley S 150 ABS είναι το μόνο σκούτερ στην κατηγορία του που προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης δύο κρανών full-face κάτω από τη σέλα. Η ίδια η σέλα, που ανοίγει με ηλεκτρικό διακόπτη, είναι χαμηλή και ευρύχωρη, κάτι που την κάνει άνετη τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη. Ο επιβάτης έχει επίσης στη διάθεσή του αντιολισθητικά, αναδιπλούμενα μαρσπιέ και χειρολαβή.
 
Η τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμου έχει τοποθετηθεί στο κεντρικό τούνελ, μια πρακτική λύση που κάνει τον ανεφοδιασμό γρήγορο και εύκολο. Και επιπλέον, υπάρχει στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς ένας ακόμη αποθηκευτικός χώρος, που διαθέτει δύο χωρίσματα και θύρα USB για φόρτιση εν κινήσει.

Εξαιρετικά αποδοτικό


Ο μονοκύλινδρος κινητήρας που διαθέτει το Piaggio Medley S150 ABS παρέχει ισχύ 11 kW στις 7750 σ.α.λ. και εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, με 46,7 km / λίτρο (κύκλος WMTC), κάτι που το κάνει ιδανική επιλογή για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Χάρη στην τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) του κινητήρα, τα σέρβις που χρειάζονται είναι ελάχιστα: για παράδειγμα, το λάδι και τα φίλτρα χρειάζονται αλλαγή κάθε 10.000 km.

Αθόρυβο στο φανάρι


Το σύστημα Start&Stop του Piaggio Medley S 150 ABS προσφέρει εξοικονόμηση ακόμη και στα φανάρια, καθώς σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το σκούτερ παραμένει ακινητοποιημένο, και τον εκκινεί ξανά μόνο όταν γυρίσεις τη μανέτα γκαζιού. Τα πλεονεκτήματά του; Απολαυστική ησυχία και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ειδικά μέσα στην πόλη όπου σταματάς συχνά σε φανάρια και διαβάσεις πεζών.

Ξεχωριστό στυλ


Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω φώτα στάθμευσης του Piaggio Medley S 150 ABS είναι τεχνολογίας LED, και έτσι είναι ορατά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Ο πίνακας οργάνων περικλείεται από χρωμιωμένο πλαίσιο και φιλοξενεί μια τριάδα αναλογικών οργάνων, καθώς και μια οθόνη LED πολλαπλών λειτουργιών. Σε αυτήν εμφανίζονται οι ενδείξεις ολικού και μερικού χιλιομετρητή, εξωτερικής θερμοκρασίας, το εικονίδιο σέρβις, ρολόι, κατάσταση μπαταρίας και προειδοποίηση πάγου. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες, απλώς πατήστε το κουμπί Mode στο ηλεκτρικό ταμπλό στο δεξιό μέρος.

Χώρος για δύο κράνη

 

Η σέλα του Piaggio Medley Special Edition 150 ABS ανοίγει είτε πατώντας ένα ηλεκτρικό κουμπί πρακτικά τοποθετημένο στο τιμόνι ή μέσω μηχανικού λεβιέ στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, όπου επίσης θα βρείτε μια θύρα USB για φόρτιση τηλεφώνου. Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωρά δύο κράνη full-face.

Αθόρυβο στα φανάρια

 

Το σύστημα Start&Stop που χρησιμοποιείται στο Piaggio Medley Special Edition 150 ABS σβήνει αυτόματα τον κινητήρα αν το σκούτερ παραμείνει ακινητοποιημένο για πάνω από 3-7 δευτερόλεπτα. Για να ξεκινήσεις ξανά, το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις το γκάζι, και ο κινητήρας θα αρχίσει ξανά να λειτουργεί αθόρυβα και ομαλά.  Για οδηγούς που μετακινούνται μέσα στη πόλη και χρειάζεται συνεχώς να σταματούν και να ξεκινούν, η μείωση τόσο της κατανάλωσης καυσίμου όσο και των εκπομπών καυσαερίων μπορεί να είναι σημαντική.

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

 
Το Piaggio Medley Special Edition 150 ABS διαθέτει δισκόφρενα 240 mm εμπρός και 240 mm πίσω, που ελέγχονται από σύστημα ABS δύο καναλιών για να αποφεύγεται το μπλοκάρισμα στην περίπτωση ξαφνικού φρεναρίσματος σε επιφάνεια χαμηλής πρόσφυσης.
Διαθέτει επίσης αισθητήρα κλίσης, μια διάταξη ασφαλείας που απενεργοποιεί το σύστημα Start&Stop, σβήνοντας τον κινητήρα σε περίπτωση πτώσης.

Άφθονος χώρος για δύο

 
Στο Piaggio Medley Special Edition 150 ABS, ο συνεπιβάτης θα απολαύσει την ευρύχωρη σέλα, τη στιβαρή χειρολαβή και τα φαρδιά, στιβαρά, αναδιπλούμενα μαρσπιέ. Και, όταν χρειαστεί ανεφοδιασμός, δεν χρειάζεται να κατέβει από το σκούτερ, καθώς η τάπα του ρεζερβουάρ έχει τοποθετηθεί στο κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα πόδια του οδηγού, μια πρακτική λύση για γρήγορο και εύκολο φουλάρισμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Image

Ενδεικτικά Αξεσουάρ

Image
Βάση βαλίτσας 37lt
Image
Παρμπριζ Διάφανο
Image
Προστασία Ποδιών

Λίγα λόγια για εμάς

Η Moto Petsas ιδρύθηκε το 1964 από τον Ιωάννη Πέτσα. Σήμερα η επιχείρηση λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα Honda, Piaggio, SYM, Daytona, Benelli, CFMOTO, Keeway και Royal Enfield με πωλήσεις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και εξουσιοδοτημένο service με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της.

Επικοινωνία

Κεντρικό Κατάστημα - Service
Ελ. Βενιζέλου 242, 17676 Καλλιθέα
Τηλ: 210-9582988 Fax: 210-9587256

Piaggio Center
Ελ. Βενιζέλου 38, 17673 Καλλιθέα
Τηλ: 210-9588004 / Τηλ/Fax: 210-9570735

Service Center
Ελ. Βενιζέλου 242, 17676 Καλλιθέα
Τηλ: 210-9512112

 

Search